Toast s křepelčími vejci a špenátem

Můj magnet (Foto: My Magnet) K obtížnosti receptu: snadno Kalorie: 280,11 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 20 min. B/L/U: 8,82 g/18,97 g/16,31 gFrancouzská kuchyněSnídaněObědPečeníSvačinaToastyPP / Správná / Vyvážená výživa8. březnaPŘÍSADY PRO 4 PORCE4 plátky toastového chleba8 křepelčích vajec8 lžic tvarohu100 g čerstvého špenátu5 lžiček piniových oříšků1 lžíce rostlinného olejesůlčerstvě mletý černý pepřpodávání bylinek Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Rozpalte pánev s rostlinným olejem a vložte do ní špenát. Smažte na středním plameni za stálého míchání 5 minut.

Krok 2

Vychladlý špenát smíchejte s tvarohem, solí a pepřem.

Krok 3

Předehřejte troubu na 180 °C. Plátky chleba potřete náplní, uprostřed udělejte důlky a do nich na každý toast nalijte 2 křepelčí vejce.

Krok 4

Toasty položte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 10-15 minut.

Krok 5

Na pánvi pražte piniové oříšky 8-10 minut.

Krok 6

Toasty vyjměte z trouby, posypte ořechy, čerstvými bylinkami a podávejte.

TIP PRO ŽENY V DOMÁCNOSTI

Jedno slepičí vejce se rovná 3-4 křepelčím vejcím. Uvaření jednoho křepelčího vejce natvrdo trvá pouze 4 minuty.

BTW.

Na 100 g: bílkoviny 8,02 g (10,03 % denní dávky)
– tuky 22,86 g (25,40 %)
– sacharidy 15,59 g (9,28 %)
– vláknina 2,36 g (7,87 %)
– kcal 291,50 (16,19 %)
– mastné kyseliny 7,15 g (35,75 %)
– sodík 374,97 mg (25,86 %)
– celkový cukr 2,17 g (4,34 %)

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: My Magnet #křepelčí vajíčka #špenát #Můj Magnet #snídaně #chléb #snack #toast #svěží chutě ledna*****]. ?

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Květiny Michaela

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: