Můj magnet (Foto: My Magnet) Recept
Ovoce lze jistě jíst i obyčejné, ale tento proces je někdy únavný: zpestřením může být teplý ovocný salát. Ukáže se, že je to velmi útulný pokrm a dokonce uklidňující. Těm, kteří si hlídají postavu, se bude líbit absence těsta a cukru – nahradí ho med. Zálivka je z přírodního řeckého jogurtu, její kalorický obsah je minimální. Podle ročního období lze ingredience obměňovat: obměňovat bobuloviny, přidávat aktuální ovoce – na podzim persimony, v zimě liči. Interpretací je mnoho, vše záleží pouze na osobních preferencích.
Složitost: V případě, že se jedná o dort, který se vyrábí z ovoce a zeleniny, je možné ho připravit z ovoce a zeleniny: snadno Kalorie: 215,93 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 15 min. B/L/U: 5.72 g/7.34 g/33.87DezertSalát (pokrm)PŘÍSADY PRO 4 PORCE2 hrušky300 g lesních plodů (jahody, ostružiny atd.)2 pomeranče2 nektarinky nebo broskve (mohou být konzervované)4 lžíce řeckého jogurtu2 lžíce mandlových lupínků2 lžičky medu1/2 lžičky kurkumy Tabulka hmotností a měr RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Ovoce nakrájejte nahrubo a vložte do formy na pečení. Zalijte medem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 10 minut.
Krok 2
Rozmrazte bobule. Smíchejte kurkumu s jogurtem.
Krok 3
Ovoce a bobuloviny podávejte teplé, pokapané jogurtovou omáčkou a ozdobené mandlemi.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: My Magnet #dezert #zdravý životní styl #salát*******]. ?